fondo
Logo Conseller�a
Logo Agacal
CIAM
Organismo CIAM

Coordinación e Desenvolvemento Tecnolóxico

Descargas

  • "Cualificación sanitaria IBR (RD 554/2019)". / (VER)
  • "Movementos permitidos en relación ao mantemento da cualificación sanitaria do IBR (RD 554/2019)". / (VER)
  • "Tríptico informativo das ADSGs". / (VER)
  • "Guía para a conservación da biodiversidade en Galicia". / J.F. Castro (DESCARGAR PDF) / VER LIBRO INTERACTIVO

    Manual

  • "Factores que afectan á calidade do ensilaxe da herba e a pranta de millo forraxeiro en Galicia. Avaliación de métodos de laboratorio para a predición da dixestibilidade in vivo da materia orgánica destos forraxes ensilados". / G. Flores (VER)
  • "Resultados do programa de xestión de vacún de leite en Galicia". / (VER)

NOVIDADES DO CIAM

foto
14/07/2022
Xornadas técnicas: Fruticultura en Galicia. Evolución e perspectivas
foto
04/07/2022
Nº: 4 Revista de divulgación do Centro de Investigacións Agrarias de Mabegondo
foto
27/12/2021
Nº: 3 Revista de divulgación do Centro de Investigacións Agrarias de Mabegondo
foto
22/12/2021
Xornada de presentación do proxecto FEADER 2021/071A "Optimización da dieta de cebo das diferentes categorías da raza cachena"
foto
23/11/2021
CURSO: Derivados lácteos ecolóxicos: Oportunidades de emprego mediante o desenvolvemento da industria láctea ecolóxica
foto
19/11/2021
VIII Edición Seminario Práctico: Incremento da rendibilidade das explotacións leiteiras mediante a mellora xenética

 

fondo

EMPRESA

PROXECTOS

ACTIVIDADES

PUBLICACIÓNS

APLICACIÓNS RAX

SOCIAL

Copyright 2019 - CIAM - Centro Investigacións Agrarias de Mabegondo - Todos os dereitos reservados