fondo
Logo Conseller�a
Logo Agacal
CIAM
Organismo CIAM

Coordinación e Desenvolvemento Tecnolóxico

Descargas

  • "Cualificación sanitaria IBR (RD 554/2019)". / (VER)
  • "Movementos permitidos en relación ao mantemento da cualificación sanitaria do IBR (RD 554/2019)". / (VER)
  • "Tríptico informativo das ADSGs". / (VER)
  • "Guía para a conservación da biodiversidade en Galicia". / J.F. Castro (DESCARGAR PDF) / VER LIBRO INTERACTIVO

    Manual

  • "Factores que afectan á calidade do ensilaxe da herba e a pranta de millo forraxeiro en Galicia. Avaliación de métodos de laboratorio para a predición da dixestibilidade in vivo da materia orgánica destos forraxes ensilados". / G. Flores (VER)
  • "Resultados do programa de xestión de vacún de leite en Galicia". / (VER)

NOVIDADES DO CIAM

foto
23/11/2021
CURSO: Derivados lácteos ecolóxicos: Oportunidades de emprego mediante o desenvolvemento da industria láctea ecolóxica
foto
19/11/2021
VIII Edición Seminario Práctico: Incremento da rendibilidade das explotacións leiteiras mediante a mellora xenética
foto
18/11/2021
CURSO: Seguridade alimentaria: Agroecoloxía e consumo responsable
foto
22/10/2021
Xornada técnica: pasado, presente e futuro das marcas de calidade diferenciada de Galicia. Relación co sistema galego de I+D+I
foto
13/10/2021
Xornadas técnicas: Programas sanitarios nas ADSG de vacún de carne e de leite, con especial referencia ao programa nacional e autómico de control e vixilancia da IBR
foto
08/09/2021
Xornada Técnica: Avaliación de variedades comerciais de millo forraxeiro

 

fondo

EMPRESA

PROXECTOS

ACTIVIDADES

PUBLICACIÓNS

APLICACIÓNS RAX

SOCIAL

Copyright 2019 - CIAM - Centro Investigacións Agrarias de Mabegondo - Todos os dereitos reservados