fondo
Logo Conseller�a
Logo Agacal
CIAM
Instalaciones CIAM
actividades > Charlas científicas
Xornada técnica de Alimentación e Control de urea ácedos graxos e cetose

Data: 27/02/2013

Uso de leguminosas forraxeiras para a produción de leite de vacún enriquecidoa en ácedos graxos poliinsaturados. Resumo dos ensaios realizados en Galicia no proxecto LE2 (Leyma-CIAM).

Resultados da produción de leite

Ponente: César Resch Zafra

Lugar: Laboratorio Interprofesional Galego de Análise do Leite (LIGAL)

Localización: Edificio de Laboratorios Agrarios. Estrada AC-542 Km 7, Mabegondo 15318 Abegondo (A Coruña)

NOVIDADES DO CIAM

foto
23/11/2021
CURSO: Derivados lácteos ecolóxicos: Oportunidades de emprego mediante o desenvolvemento da industria láctea ecolóxica
foto
19/11/2021
VIII Edición Seminario Práctico: Incremento da rendibilidade das explotacións leiteiras mediante a mellora xenética
foto
18/11/2021
CURSO: Seguridade alimentaria: Agroecoloxía e consumo responsable
foto
22/10/2021
Xornada técnica: pasado, presente e futuro das marcas de calidade diferenciada de Galicia. Relación co sistema galego de I+D+I
foto
13/10/2021
Xornadas técnicas: Programas sanitarios nas ADSG de vacún de carne e de leite, con especial referencia ao programa nacional e autómico de control e vixilancia da IBR
foto
08/09/2021
Xornada Técnica: Avaliación de variedades comerciais de millo forraxeiro

 

fondo

EMPRESA

PROXECTOS

ACTIVIDADES

PUBLICACIÓNS

APLICACIÓNS RAX

SOCIAL

Copyright 2019 - CIAM - Centro Investigacións Agrarias de Mabegondo - Todos os dereitos reservados