fondo
Logo Conseller�a
Logo Ingacal
CIAM
Proxectos
proxectos > Introducción
Titulo:
 
Autor:

 


Código do proxecto: FEADER 2012/14
Ano de inicio: 2012
Investigador Principal: Juan Fernando Castro Insua
Outros investigadores: Gonzalo Flores. Empresa solicitante: AGACA Colabora: USC, CIAM e Valora Consultores SL
Departamento:
Área:

 Este proxecto deseñouse co obxectivo xeral de elaborar, aplicar, validar e difundir as mellores prácticas dispoñibles (MPDS) no sector lácteo e que introducen melloras ambientais no seu proceso produtivo. 

 
Por outra banda, reducen as emisións de gases de efecto invernadoiro (GEIs) en explotacións e empresas lácteas galegas, garantindo a seguridade alimentaria do leite e derivados lácteos.

 

NOVIDADES DO CIAM

foto
23/12/2019
A Indicación Xeográfica Protexida Pan Galego consegue a súa inscrición definitiva no rexistro comunitario
foto
22/11/2019
Deseño dunha arquitectura ambiental e climática para o plan estratéxico da PAC 2021-2027 adaptada ao rural galego
foto
22/11/2019
Curso: Manipulador de alimentos. Hixiene e Seguridade Alimentaria.
foto
15/10/2019
Xornada teórica práctica: Castración de femias bovinas. Método RILÚ
foto
11/10/2019
Xornadas sobre micoloxía de Galicia. Aproveitamento para usos agronómicos, ambientais, forestais e gastronómicos.
foto
11/10/2019
Incremento da rendibilidade das explotacións leiteiras mediante a mellora xenética

 

fondo

EMPRESA

PROXECTOS

ACTIVIDADES

PUBLICACIÓNS

APLICACIÓNS RAX

SOCIAL

Copyright 2019 - CIAM - Centro Investigacións Agrarias de Mabegondo - Todos os dereitos reservados