fondo
Logo Conseller�a
Logo Ingacal
CIAM
Proxectos
proxectos > Introducción
Titulo:
 
Autor:

 


Código do proxecto: 09MDS003CT
Ano de inicio: 2009
Investigador Principal: Bruno Fernández Lorenzo
Outros investigadores: Subcontración no CIAM: Bruno Fernández Lorenzo, Gonzalo Flores Calvete, Antonio González Arráez, Mª Sonia Pereira Crespo.ANFACO-CECOPESCA, CTCA, Universidade de Vigo
Departamento:
Área:

OBXETO DO PROXECTO:

Dentro deste subproxecto subcontratado a CIAM, avaliarase o posible emprego na formulación de alimentos para rumiantes dos produtos refinados que se obteñen na extracción das algas.

 

NOVIDADES DO CIAM

foto
27/04/2018
Iniciativas de investigación colaborativa para a produción de leite e carne de vacún en Galicia
foto
28/02/2018
Xornada: A produción de carne de vacún. Unha oportunidade para emprender na biosfera
foto
24/01/2018
Efecto da rega sobre o rendemento de cultivos forraxeiros de verán na Galicia interior
foto
28/12/2017
Convocatoria do proceso selectivo para a contratación por obra ou servizo de duración determinada de tres postos de persoal titulado superior universitario
foto
01/12/2017
A paisaxe agraria galega e a biodiversidade. Natureza-Agricultura-Gandería
foto
24/11/2017
Sistemas de transferencia de coñecemento no vacún de leite

 

fondo

EMPRESA

PROXECTOS

ACTIVIDADES

PUBLICACIÓNS

APLICACIÓNS RAX

SOCIAL

Copyright 2013 - CIAM - Centro Investigacións Agrarias de Mabegondo - Todos os dereitos reservados