fondo
Logo Conseller�a
Logo Ingacal
CIAM
Instalaciones CIAM
actividades > Charlas científicas
Valor nutricional de forraxes frescas e ensiladas para a produción de leite. Interpretación de resultados analíticos.

Data: 13/02/2015

LUGAR: Cooperativa Delagro (As Pontes de García Rodríguez)

ASISTENTES: gandeiros de leite das CCAA de Galicia, Asturias e Cantabria integrantes do grupo de xestión técnica e económica impulsado pola empresa NESTLÉ e coordinado por Francisco Sineiro García, profesor titular de Economía Agraria da USC-Politécnica de Lugo.

VER ADXUNTO.

NOVIDADES DO CIAM

foto
26/10/2018
Resultado positivo do primeiro ensaio de cultivo de forraxes en ecolóxico na Limia
foto
22/10/2018
Incremento da rendibilidade das explotacións leiteiras mediante a mellora xenética
foto
19/09/2018
Xornada técnica: As posibilidades da rega no millo
foto
27/04/2018
Iniciativas de investigación colaborativa para a produción de leite e carne de vacún en Galicia
foto
28/02/2018
Xornada: A produción de carne de vacún. Unha oportunidade para emprender na biosfera
foto
24/01/2018
Efecto da rega sobre o rendemento de cultivos forraxeiros de verán na Galicia interior

 

fondo

EMPRESA

PROXECTOS

ACTIVIDADES

PUBLICACIÓNS

APLICACIÓNS RAX

SOCIAL

Copyright 2013 - CIAM - Centro Investigacións Agrarias de Mabegondo - Todos os dereitos reservados