fondo
Logo Conseller�a
Logo Ingacal
CIAM
Instalaciones CIAM
actividades > Charlas científicas
Valor nutricional de forraxes frescas e ensiladas para a produción de leite. Interpretación de resultados analíticos.

Data: 13/02/2015

LUGAR: Cooperativa Delagro (As Pontes de García Rodríguez)

ASISTENTES: gandeiros de leite das CCAA de Galicia, Asturias e Cantabria integrantes do grupo de xestión técnica e económica impulsado pola empresa NESTLÉ e coordinado por Francisco Sineiro García, profesor titular de Economía Agraria da USC-Politécnica de Lugo.

VER ADXUNTO.

NOVIDADES DO CIAM

foto
27/04/2018
Iniciativas de investigación colaborativa para a produción de leite e carne de vacún en Galicia
foto
28/02/2018
Xornada: A produción de carne de vacún. Unha oportunidade para emprender na biosfera
foto
24/01/2018
Efecto da rega sobre o rendemento de cultivos forraxeiros de verán na Galicia interior
foto
28/12/2017
Convocatoria do proceso selectivo para a contratación por obra ou servizo de duración determinada de tres postos de persoal titulado superior universitario
foto
01/12/2017
A paisaxe agraria galega e a biodiversidade. Natureza-Agricultura-Gandería
foto
24/11/2017
Sistemas de transferencia de coñecemento no vacún de leite

 

fondo

EMPRESA

PROXECTOS

ACTIVIDADES

PUBLICACIÓNS

APLICACIÓNS RAX

SOCIAL

Copyright 2013 - CIAM - Centro Investigacións Agrarias de Mabegondo - Todos os dereitos reservados